dinsdag 5 december 2006

Krabi

Nog steeds heet maar iets meer wind, dit is aan de kust.
2 dagen in fuur hotel (4 euri pn), het is hier toetistischer het toestenbord is afgesleten dus sri for de tiepfouten.

Zowel Hat Yai, Trang als dit stadje is niet veel soeps. Veel lawaai dat wel van de brommers etc. Moest zelfs de oordoppen in vannacht.

Gisteren nog wel met de buurman door het parkje van Trang gelopen, hij noemt het joggen maar dat is het echjt niet. Lijkt me niet slim bij die temperatuur hoewel enkelen dat wel doen. Wat leuk en met de brommer heen en terug. Efficenient vervoer, kost 20 Baht en er rijden vele mannetjes met brommers. Gaat snel in het verstopte verkeer. Daarna pizza geteten in een doodstil restauramtje. Bij het afrekenen kreeg ik er een verhaal over jehova bij dus snel betaald.

Vancohtend 9 uur met de buurman (die ook reisoperator/gids is) naar Krabi, met tussensdtops. Voor een gigaprijs maar vooruit je bent maar een keer op vakantie (1400 Baht !!!)
Eerst naar het park Khao Pra Bang Khram (ook wel Nor Chu Chi) voor de vogels: KLIK HIER. Na 2 uur lopen in mijn eentje op route b/c/d nog geen vogel gezien (wel gehoord) en toen hield het op: volkomen verdwaald. In je eentje lopen is toch al niet slim (stel dat er een slang bijt) maar verdwalen is ook niet slim.
Na veel zoeken de weg terug gevonden. Wat een &^%$$ park, slecht aangegeven zeg. Wel mooie borrelende meertjes gezien het is hier nogal vulkanisch (oja?). Een meer was helemaal blauw en het borrelde.
De 'gids'  had het nog het nog over gehad om te gaan zwemmen maar toen ik na 2.5 uur terug kwam bij de auto zijn we langs alle bronnen gesjeesd naar een restaurant om te eten meneer had honger ofzo.
Daarna doorgereden naar Wat tham Seua en ben daar boven geweest: 1212 treden, 600 meter (geloof ik niet helemaal.)
Maar met 1 liter water was het verder vrij simpel en een mooi uitzicht en wind om af te koelen. Tijdens de tocht naar boven voor iedenren even een gebedje gedaan en in de voetafdruk vam Boeddha gestapt (mocht eigenlijk niet!) Dus mijn Kharma is weer in orde.

Bon dit was het weer.
Oja ik had een kamer zonder lawaai gevraagd is er net toch veel muziek achter. Feestmuziek! het is een feestjaar, koning Fumibol zit 60 jaar op de troon en dat wordt het hele jaar gevierd. Dat gedonder met Taksin is of no importance. It s the king that counts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten