donderdag 25 oktober 2007

Klaar!

Klaar!

Gistermiddag naar Doi Suthep gegaan, de tempel boven op de berg. Vanaf Chiang Mai University rijden de busjes. Beetje onderhandelen over de prijs, gelukkig waren er meer mensen dus dan kun je wat. In 20 minuten omhoog slinger slinger van 300 naar 1000m. Mooie tempel, maar uitzicht naar CM erg vaag. Weer slingerend naar beneden, beetje misselijk geworden. Dus laat eten en daarna een van de beste thaise massages die ik ooit gehad heb. Nee, de beste. 1,5 uur. Naar huis gesloft en slapen.

Vanochtend praktisch werken met online samenwerken aan documenten (google-docs) en serieus gaming. Behrloo ging helemaal niet, ze hebben voor de totale universiteit een 2Mb/s verbinding dus dat duurt veel te lang voordat die grafische data is overgekomen. Maar uitleg over 2nd life en Active Worlds ging wel, alsmede Web 2.0. Allemaal nieuw, allemaal onbekend.

Na de lunch wrap-up, evaluatie, etc. Kwam niet zoveel uit maar wel bleek dat een aantal mensen enthousiast waren geworden en nu beter begrijpen wara het om gaat. Of ze er de tijd voor vinden om wat aan te doen wisten ze niet, maar men zou nu eerder denken aan 'gaan voor digitaal.'

Daarna de certificaten van PUM uitgereikt, werd zeer op prijs gesteld en veel geklap en wai (handen gevouwen voor je gezicht houden). En natuurlijk weer cadoos terug, een mooie echt zilveren schaal met gravering en een pennenbakje van teak.

Achteraf ben ik wel tevreden, wist niet wat ik aan kon treffen en toch een aantal dingen gedaan en vooral de minds op het goede spoor gezet. Of het ook wat wordt hangt van vele dingen af, en ik kan niet inschatten hoe het gaat lopen in deze cultuur en deze organisatie.

Ik heb er weer wat fotoos bijgezet (zie link eerder gegeven)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten